PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Site Hakkındaki Görüşleriniz.

Seawinds
23-02-2006, 15:20
Merhaba, web sitem hakkında ne düşünüyorsunuz; olumlu - olumsuz; eksik - yanlış gördüğünüz şeyler nelerdir ? Daha iyisini yapabilmek adına düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

zuhal yalcin
24-02-2006, 18:15
eğer ben aradığım herşeyi bulabiliyorsam emin ol ki güzel bir site :p ah ah ben şu bilgisayara bir de alışabilsem ama çat pat şu halimle bile siteyi bulabiliyorsam aradıklarıma ulaşabiliyorsam tamam demektir sakın değiştireyim deme lütfen ;)

Kayıtsız
27-02-2006, 06:40
Himm site cok guzel ve kullanisli bir icerige sahip sevgili Muzaffer(kendi sitemde v-bulletindir bu yuzden biliyorum)her turlu sorununda teknik olarak yardimci olacagimdan suphen olmasin.

Forum kismi biraz bos sayilir ama cok yeni onu da doldururuz gerekli bilgilerle...

Biraz daha bazi yerleri Turkcelestirir, biraz da temasal degisiklikler yaparsan daha guzel ve cekici hale gelecektir.

Benim giris sorunumu cozersen cok memnun olurum konu acacagim acamiyorum.

Deniz Guney

Deniz Guney
27-02-2006, 07:33
Sevgili Muzaffer forum.index sayfasindan anasayfaya gidilemiyor browserden yeniden adresi yazip anasayfaya ulasiyorum. Bilgin olsun. Oraya gidis iznini ac :)

Primus
27-02-2006, 11:54
Sevgili Muzaffer forum.index sayfasindan anasayfaya gidilemiyor browserden yeniden adresi yazip anasayfaya ulasiyorum. Bilgin olsun. Oraya gidis iznini ac :)

Forumdayken, sayfanın sağ en alt kısmındaki "MuzisKitchen" linkine tıklayarak sitenin ana sayfasına ulaşabilirsiniz ;)

Saygılar

Deniz Guney
27-02-2006, 15:04
Yok onu biliyorum zaten :)

Sol ust kosedeki muziskitchen yazan kucuk logolu yere tiklayinca anasayfaya gitmekten bahsetmistim.

Primus
27-02-2006, 16:33
Bir türlü elim varıp yapamadım onu yav, unutup duruyorum :) Hatırlattığın için teşekkürler, kısa sürede hallederim.

Selamlar

Primus
27-02-2006, 17:01
Forumda en üstteki MuzisKitchen banner'ına tıklayınca artık portalın ana sayfasına dönebilirsiniz.

Deniz Guney
27-02-2006, 18:44
Cok tesekkurler Primus, resimli tarifler anasayfada oldugu icin daha kolay olacak ulasmak. ;)

asya yusof
28-09-2006, 22:28
Valla Tek Kelime Ile Olumlu Hemde Cok Guzel Ellerine Saglik Bayildim Bazi Tariflerinide Deniyecegim Yani Benden Kacmaz.. ;)

Seawinds
02-10-2006, 12:28
Çooook teşekkürler... Sizlerin de tarifler ve önerilerinizle katkılarını bekliyorum. Sevgiler...

gilenk
01-12-2006, 20:21
Merhaba, web sitem hakkında ne düşünüyorsunuz; olumlu - olumsuz; eksik - yanlış gördüğünüz şeyler nelerdir ? Daha iyisini yapabilmek adına düşüncelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
teşekkür ederim fikrimizi sorduğunuz için ben siteyi biraz karışık buldum belkide benim yeni tanışmış olmamdan dolayı olabilir ana sayfaya ulaşmak maharet vede forumları okumakla bula bildim. biraz bilmece . :)

Seawinds
04-12-2006, 21:37
teşekkür ederim fikrimizi sorduğunuz için ben siteyi biraz karışık buldum belkide benim yeni tanışmış olmamdan dolayı olabilir ana sayfaya ulaşmak maharet vede forumları okumakla bula bildim. biraz bilmece . :)

Teşekkürler eleştiriniz için. Hangi sayfada olursanız olun ana sayfaya ulaşmak için sol üst köşedeki "MuzisKitchen" logosuna veya her sayfanın en altındaki "MuzisKitchen" yazısına tıklayarak ana sayfaya ulaşabilirsiniz.

Forumlara ulaşmak forumun formatından dolayı biraz karışık, haklısınız.