Tam Sürüm Bilgini Göster : Neden Mutfaktasınız ?
Seawinds
23-02-2006, 15:01
İnsanların yemek yapmak konusundaki düşüncelerini hep merak etmişimdir; kimileri yemek yapmaktan çok büyük zevk almaktadir; kimileri de bunu bir zorunluluk olarak görüp mecburiyetten yemek yapmakta; siz neden mutfaktasiniz ?
Benim için yemek yapmak bir meditasyon, terapi gibi ; limon kabuğunu rendelerken içinize çektiğiniz koku sizi bir yerlere götürüyor mu veya kurabiye kalıplarıya kestiğiniz hamurları süslerken neler hissediyorsunuz ?
Sevgiyle mutfakta kalın ;)
zuhal yalcin
24-02-2006, 18:11
Merhaba Muzi
Aynen benim için de tam bir reabilite merkezi mutfağım o gün yapılacak bir işim yoksa ve evdeysem evin içinde beni bulacağınız tek nokta şüphesiz mutfaağımdır.Benim için sonu olmayan bir deryadır yemek yapmak çoğu zaman tariflere bile gerek duymadan onu ona kariştırıp birbirinden lezzetli yemekler elde etmek iç dünyanızı ve el maharetinizi yansıttığınız süslemelerle uğraşmak yeni doğmuş bir bebekle uyuya kalmak gibi pozitif bir enerji akımıyla yüklenmek gibi büyülü bir dünya ama en kötü yanım o dünyada tek başıma olmak mutfağımda başka birinin beni oyalamasını ya da işime karışmasını hiç ama hiç sevmiyorum ve tahammül edemiyorum ammmmmaaaaaa yemekler pişip kendine gelince artık ye beni ye beni diye tabaktan taşarcasına bana baktıklarında bir anda bir ordu insan benimle yaptıklarımı yemesini istiyorum işte o aşamada soframda herkes olmalı herkes bir yorum yapmalı ve ben neler yaptığımı anlatabilmeliyim ohhhhh işte keyif diye ben buna derim :)
asya yusof
08-09-2006, 18:59
sanirim ben butun siklari kullanicam zorunluluk diyorum cocuklarim ailem oldugu icin hobi diyorum kendim icin deyisik tarifler buldugum ve uyguladigim icin meditasyon diyorum beni dinlerdigi icin sanirim bana hepside uyuyor ama mutfagi cok seviyorum yemek yapmasini yedirmesini yaptiklarimin taktir edilmesi beyenilmesi beni mennun ediyor hele buyuk kalabalik ortamda yemeklerimin teker teker mesaya dokulmesi beni gururlandiyor..
Seawinds
11-09-2006, 14:29
Biri ağır basıyor olmalı Asya :)
asya yusof
28-09-2006, 22:26
simdi mennuyet ile girecegim mutfaga cunku oglumda bende orucluyuz kosa kosa girecegim :)
HOBI DESEM OLURMU ACABA?HADI HOBI OLSUN..
Kayıtsız
21-04-2007, 16:48
eskiden yemek yapmak bir zorunluluktu ta ki bu siteyi ve yemeklerini bulAna kadar. srtık yemek yapmak benim için bir hobi. sağol seawinds
Seawinds
22-04-2007, 15:06
Çok incesiniz, teşekkür ederim. :o