Tam Sürüm Bilgini Göster : Selamlar
zeynepyemekvebiz
19-02-2006, 21:37
Sevgili Muzaffer
bende geldim :))
forma kimse birsey yazmamis henuz, acilisi ben yapayim.
Sevgilerimle..
zeynep :)
merhabalar,
sitenizdeki sufle tarifinde tam olarak anlayamadığım bir konuyu danışabilir miyim?
sufle kapları yağlandıktan sonra unlanacak mı? yoksa toz şeker mi serpiştirilecek...aydınlatırsanız sevinirim
sevgiler
Elif
Seawinds
20-02-2006, 17:16
Merhaba Zeynep; hoşgeldin : ) Diğer şeylerle ilgilenmekten forumla ilgilenemedim, senin el atman iyi oldu : ) Sevgiler...
Seawinds
20-02-2006, 17:19
Merhaba Elif,
Sitede iki cesit sufle tarifi var; krem karamel kaplarinda yapilacak olan sufle (piştikten sonra tabağa çıkartılan), yağlanıp unlanacak ki kolay çıksın, toz şeker serpilmeyecek.
Diğer sufle ve kahveli sufle tarifleri sufle kaplarında yapılıp yağlanıp toz şeker serpilecek.
Sevgiler...
Kayıtsız
10-02-2008, 09:45
Merhabalar, ben de sizi yeni kesfettim:) cok faydali seyler iletmissiniz. Ancak, tariflere nasil gidebilirim? Beceremedim:( mesela bir arkadas "sufle :ile bisey sormus size, ben bulamadim bu tarifi de . yardimlariniz icin cok sagolun simdiden. Banu
Seawinds
01-03-2008, 15:14
Merhaba,
Site bir kazaya kurban gitti ve ana sayfa yok oldu. Nasıl geri getirebileceğimi de bilemiyorum ne yazık ki. Bir fırsatını bulduğumda tekrar yükleyeceğim.
muziskitchen.com tıkladığınızda karşınıza çıkan yarım yamalak sayfa üstte yemek tarifleri linkine tıklarsanız tüm yemek tariflerine ulaşabiliyorsunuz. Ne mutlu ki onlar uçmadı, şimdilik buradalar : )